Disclaimer

Disclaimer
KHEBT besteedt veel zorg en aandacht aan de samenstelling van de inhoud op deze website. Ondanks zorgvuldige controle kan het voorkomen dat informatie onvolledig is of onjuistheden bevat. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

KHEBT verwijst via links naar aanvullende informatie van derden. KHEBT is echter niet verantwoordelijk voor de juistheid van deze informatie. KHEBT wijst op voorhand alle aansprakelijkheid af voor enigerlei schade, direct of indirect, van welke aard ook, welke voortvloeit uit het gebruik van informatie op deze website of verwijzingen naar derden.

Op alle artikelen, afbeeldingen en informatie op de website van KHEBT rust copyright. Het is niet toegestaan om artikelen, afbeeldingen en informatie, zonder voorafgaande toestemming van KHEBT, anders te gebruiken dan voor persoonlijk gebruik.

KHEBT sluit elke verantwoordelijkheid uit voor claims van copyright-houders bij oneigenlijk (commercieel) gebruik van artikelen, afbeeldingen of informatie op de website van KHEBT.