TV meubel

Een Tv-meubel uitzoeken blijkt toch wel echt een ding te zijn. Zo ook voor Gert en Renate. Waar ze ook keken, de vonk sprong niet over. Een flatscreen kun je dan wel gewoon aan de muur hangen, maar toch heb je altijd wat randapparatuur (stereo, afstandsbedieningen etc.) die je graag een plekje wilt geven. Ook vraagt de TV om visuele “aansluiting” bij je overige meubels. De hersenen gingen kraken, wat wil je dan precies?

Ze wilden een Tv-meubel dat een minimalistische uitstraling heeft, dat aan de muur kan hangen en ruimte biedt voor een stereoversterker. Na wat rondzoeken en inspiratie opdoen via sociale media en onze grote vriend Pinterest, ontstond het volgende idee…

Maak een horizontale plaat hout die zich aan het einde “ombuigt” en ruimte vormt voor wat lectuur of afstandsbedieningen. Over deze plaat wordt een “box” geschoven die ruimte biedt aan de stereo- apparatuur. Door het toepassen van verschillende houtdiktes ontstaat tevens een visuele ordening.

Gekozen is voor multiplex dat aan de plaatzijde gelakt is. De kopzijden zijn blank afgelakt zodat het hout blijft “leven”.  Het geheel is aan de muur gehangen en door het visuele hoogteverschil ontstaat een ruimte voor de flatscreen TV.

Met trots praat Gert hierover. De kabels zijn mooi weggewerkt en de afwerking is heel precies. Wil jij de bouwplannen van dit Tv-meubel inzien of zoiets zelf bouwen? Kijk wat de mogelijkheden zijn door contact met ons op te nemen.

Lees hier alle blogs van Gert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *