De Quilt van Femke

Deze quilt is van een heel lief meisje met pracht­ige rode haren en bruine ogen. Ze springt door het leven en is vliegens­vlug. Femke houdt van bakken en koken, net als haar papa. Ze is dan ook regel­matig in de keuken te vind­en waar ze haar papa helpt met het maken van super lekkere dingen.

De quiltster Lori Holt houdt denk ik ook wel van bakken, want in de ‘Spelling Bee en Vintage Christmas’ staan super leuke ‘bakpatroontjes’. Als Afrodite bakt, gaat er een schort voor en wordt de mixer ge­bruikt met natuurlijk niet te vergeten: de beslagkom. Koekjes vindt ze erg lekker, maar fruit ook en ver­geet niet de ge­zonde groentes! Samen met haar papa, mama, zusje en broer woont ze in een fijn huis. Nu nog een poesje… mama please?

Onder deze deken kan Femke behalve slapen ook lekker wegkruipen op de bank en samen met zus en broer een filmpje kijken.

Ge­maakt in: 2020
Afmeting: 150cm x 150cm

Wil jij ook leren quilt­en en naaien? Wij ge­ven naailessen, quilt­cursussen en er is ook een Quilt Bee. Wist je dat wij ook quilts op bestelling maken en quilts verkopen in onze shop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *