Quilt ‘Regenboog van liefde en vrede’

Graag gaat Renate naar quilt- en hand­werk­beur­zen. Naast het be­won­de­ren van mooie quilts staan er ook veel quilt­wink­els met hun nieuw­ste lap­jes en pa­tro­nen. Al­tijd een fees­tje om van al dat moois te kun­nen ge­nie­ten! Er werd ook een nieuw pa­troon van Elisabeth Hartman ge­pre­sen­teerd ge­naamd ‘Casserole’. Het is een pa­troon van ne­gen bloem­en in de kleu­r­en van de re­gen­­boog op een rust­ige acht­er­­grond.


De slo­gan: “Zeg het met bloemen” is van vroeg­­er en een big item in de­ze quilt. Het bloem­en­pa­t­roon ver­telt het ver­­haal van lief­­de, vriend­­schap, hoop en vre­de. Met als ver­­bin­­den­­de factor het re­­gen­­boog kleur­­en­­pa­let, want de re­­gen­­boog is im­mers van ons al­­le­maal. Met dit nieu­­we pa­­troon op zak kon Renates zoek­­tocht naar de juis­­te kleur­en lap­jes com­­bi­­na­tie be­­gin­­nen. Haar lie­ve quilt­vrien­din­nen wa­r­en zeer be­­trok­­ken in haar zoek­­tocht en zoch­t­en ook in hun lap­jes-bak­ken. Daar­­­naast wer­­d­en er nog di­­ver­se quilt­­wink­els be­zocht. Het re­­sul­­­taat mag er ze­­ker zijn, is het niet prach­­tig?

Voor de acht­erkant is ge­koz­en voor lieve­heers­beest­jes op een grij­ze acht­er­grond. Het the­ma lieve­heers­beest­je past mooi bij de bloe­men in de re­gen­boog kleur­en van hoop en vrede.

Afmeting: 218cm x 218cm
Techniek: Machinaal ge­stikt behal­ve het door­quilt­en want dat is met de hand ge­daan.

Wil jij ook leren quilt­en en naaien? Wij ge­ven naailessen, quilt­cursussen en er is ook een Quilt Bee. Wist je dat wij ook quilts op bestelling maken en quilts verkopen in onze shop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *