Verzenden & retourneren

Verzenden & retourneren
Bestellingen die binnengekomen zijn, verzenden we, na ontvangst van de betaling, binnen 2 tot 5 werkdagen.

Wij verzenden bestellingen met PostNL. Alle zendingen worden als brievenbuspakje of pakket verstuurd, met een track & trace code, waarmee de koper het pakket altijd kan volgen.

Wij proberen zendingen zo min mogelijk milieubelastend te verzenden, maar vinden het ook belangrijk dat pakketten netjes en onbeschadigd aankomen. Daarom gebruiken we zoveel mogelijk herbruikbaar verpakkingsmateriaal.

Bezorgen bij je thuis
Laat je de bestelling thuisbezorgen? Dan betaal je boven de €75,- geen verzendkosten. Je betaald €3,95 verzendkosten voor bestellingen onder de €75,-. Wanneer je Afhankelijk van de bestemming, het gewicht, de afmetingen van het product en het totale bestelbedrag, worden de verzendkosten vastgesteld. Bij bestellingen binnen Nederland die onder de €75,- zijn, rekenen wij €3,95 aan verzendkosten.

Bezorger gemist?
Niemand thuis als Post-NL het pakket wil bezorgen? Dan wordt het pakket afgegeven bij de buren of bij een PostNL-punt. Met de track&trace code, zie je waar je het pakket kunt ophalen. Ook kan je het terugvinden in de PostNL-app. Een pakket blijft 7 dagen bij een pakketpunt liggen. Daarna wordt het weer naar ons teruggestuurd. Vergeten op te halen? Wij kunnen het opnieuw toesturen. Dit bedraagt wel extra verzendkosten ongeacht de waarde van de bestelling. 

Het ophalen van je bestelling
Kies je ervoor om je bestelling op te halen bij ons in Dieren? Selecteer tijdens het afrekenen dat je het komt afhalen. Hierdoor hoef je geen verzendkosten te betalen. Wij nemen na de betaling zo snel mogelijk contact met je op voor een geschikt afhaalmoment. Het afhalen van je bestelling is jouw verantwoordelijkheid. Na 2 maanden vervallen de rechten op het bestelde artikel. We zullen het/de artikel(en) terug in onze voorraad plaatsen. Je ontvangt een digitale cadeaucode voor het bedrag dat je op onze webshop hebt besteed via het e-mailadres dat je hebt opgegeven bij het plaatsen van je bestelling. Deze code verloopt na 3 maanden. 

Retourneren
Tenzij anders aangegeven, kan binnen de wettelijke bedenktijd van 14 dagen de totale bestelling geannuleerd worden. Deze wettelijke bedenktijd gaat in als het product geleverd is. Indien er gebruik gemaakt wordt van dit herroepingsrecht, dan dient het “Formulier Herroeping” gebruikt te worden om dit aan KHEBT te melden. Na annulering is er nogmaals 14 dagen om het product retour te zenden. De koper ontvangt dan, binnen 14 dagen, het orderbedrag exclusief de verzendkosten gecrediteerd. Artikelen kunnen alleen worden geretourneerd indien ze ongebruikt en onbeschadigd zijn, in de originele, onbeschadigde verpakking, inclusief alle bijbehorende onderdelen.

De volgende artikelen zijn uitgesloten van de wettelijke bedenktijd en kunnen niet worden geretourneerd of geruild:

    • Artikelen die KHEBT speciaal voor je heeft besteld of op bestelling voor je heeft vervaardigd.
    • Quilts
    • Artikelen die niet meer compleet zijn, of zijn beschadigd.
    • Artikelen die zich niet meer in de originele verpakking bevinden.

De kosten voor en het risico van de retourzending zijn in alle gevallen voor de koper.

Alle retouren dienen vooraf te worden gemeld bij KHEBT.